Kaj povzroča gube in kako jih uspešno zdraviti

ADVERTORIAL
Staranje je naraven proces. Nihče ni imun na staranje in vsi gremo skozi postopek staranja. Med postopkom staranja se ponavadi pojavijo gube. Čeprav je staranje naravno, nihče ne mara videza suhih, finih linij okrog obrazov. Gube nastajajo kot utrujenost, gube in izrazne črte okoli čela, pod očmi, usti in celo okoli vratu. Nekatere gube prihajajo kot globoke brazde ali razpoke, ki jih je mogoče opaziti že od daleč.

Kaj povzroči gube?

Gube se pojavijo zaradi kombinacije več dejavnikov. Med glavne vzroke gub spadajo:
Izpostavljenost škodljivi ultravijolični svetlobi

UV sevanje ali izpostavljenost soncu pospešuje proces staranja. Pravzaprav je glavni vzrok za nastanek gub. Izpostavljenost soncu vodi do razpada kožnega vezivnega tkiva, tj. Elastinskih vlaken in kolagena. Ta vlakna se nahajajo pod površino kože. Posledično koža postane manj prožna in šibka, kar vodi do prezgodnjega pojava gub. Dolgotrajna izpostavljenost sončni svetlobi lahko povzroči nastanek gub in prezgodnje staranje.
Staranje

Ko se kdo stara, njihova koža postane krhka in manj elastična. Lahko je posledica zmanjšanja proizvodnje kolagena.
Ponavljajoči se obrazni izrazi

Obrazni izrazi pogosto vodijo do krčenja obraznih mišic, kar vodi do povečanega videza finih linij. Izraza, kot sta nasmeh in mežikanje, lahko povzročijo gube. Ko se koža stara, ponavljajoči se obrazi povzročijo, da koža izgubi prožnost. Zato se ne more vrniti v prvotno stanje.
Kajenje in alkohol

Skupaj z naravnim staranjem je bilo ugotovljeno, da kajenje pospešuje pojav gub. Redno kajenje vodi k zmanjšanju oskrbe kože s krvjo. Poleg tega tudi alkohol dehidrira človeško kožo, zaradi česar je videti razgaljeno, kar vodi do agresivnega videza gub.
Sestri dvojčici: levo (nekadilka), desno (kadilka). Rezultati morda niso tipični.

Kako odpraviti gube ?

Čeprav so gube življenjsko dejstvo, ne bi smele ukrasti samozavesti. Obstaja več možnosti zdravljenja gub. Znano je, da kremna zdravila učinkovito zdravijo gube in izboljšajo videz kože. Našli smo učinkovit serum proti gubam, ki vsebuje aktivne sestavine za reševanje trdovratnih gub. Serum Botox-Power ne samo zmanjša videz gub, temveč jih tudi učinkovito zdravi, zaradi česar smo videti mlajši.

Serum Botox-Power zagotavlja maksimalno zaščito kože pred naravnim staranjem kože. Za tiste, ki so redno izpostavljeni močnim okoljskim dejavnikom, kot je UV-svetloba (pisarniški delavci, ljudje, ki veliko časa preživijo na soncu), ljudem, ki kadijo, ali ljudem, ki se na veliko smejijo. Klinično je dokazano, da kožo pomladi in da je koža videti sveža in gladka.
Komentarji
Prikaži več komentarjev
Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Rezultati so lahko različni in morda niso tipični. Mnenja ali komentarji so lahko izmišljeni. Rezultati se lahko razlikujejo. Te informacije ne pomenijo zdravniškega svetovanja in se jih kot take ne bi smeli sklicevati. Preden spremenite svoj redni zdravstveni režim, se posvetujte s svojim zdravnikom.

2018-2020 © Slovensko zdravje. Vse pravice pridržane.

Kontakt | Politika zasebnosti
Made on
Tilda