Mnenje o izdelku Vitaminko Imuno Vital

AVTOR: Dijana M. 05.05.2020
Kratkoročni učinek
Dolgoročni učinki
Cena
Naravne sestavine
Varnost
Vrednost za denar
7.0
9.0
8.0
10.0
9.0
10.0
8,8
Pozitivno:
- Dolgoročno izboljšanje
imunskega sistema
- Naravne in preverjene sestavine
- Zagotovi odlično počutje in vitalnost
- Izboljšanje imunskega sistema v 15 dneh
- Brez stranskih učinkov!
Cena izdelka:
29,90 €
Zadostuje za:
Število kapsul:
60
30 dni
Strošek/dan:
0,99 €
Vrednost za vaš denar
Ocena:
Negativno:
- Izdelek je težko naročiti, saj je ponavadi razprodan

Imuno Vital sestavine

Tukaj je kratek pregled sestavin za izdelek Imuno Vital. V vsakem primeru vam bomo povedali, kaj katera sestavina počne za okrepitev imunskega sistema.

Acerola češnja (Malpighia punicifolia)

Ta sadež v velikosti majhnih, svetlo rdečih češenj, ima kar 65-krat večjo vsebnost vitamina C kot pomaranča. Gre za vrhunsko izbiro za krepitev imunskega sistema, saj že samo en mali sadež vsebuje dnevno priporočeno količino vitamina C za odraslega človeka.

Sončna goba (Agaricus blazei Murill)

'Sončna goba', 'božja goba' ali zaradi svojega okusa 'mandljeva goba', je vedno bolj priljubljena po celem svetu. Odlično krepi imunski sistem, uravnava raven krvnega sladkorja, podpira zdravje celic in deluje kot antioksidant. Najbolj dragocen je del gobe, ki raste nad zemljo (fruiting), saj vsebuje ogromno mineralov in vitaminov kot so C, D in B.

Goba Cordyceps sinensis

Cordyceps sinensis je goba kitajske tradicionalne medicine, ki vpliva na imunski sistem, omogoča vitalnost in dolgoživost, pomaga uravnavati krvni tlak in viša raven energije in vzdržljivosti. Prav tako poveča telesno moč pri bolnikih s srčno žilnimi obolenji, izboljša delovanje pljuč pri bolnikih z dihali in pripomore k zdravljenju rakavih obolenj.

Goba Šitake (Lentinula edodes)


Ta trenutno najbolj priljubljena eksotična goba na svetu je preventiva za bolezni srca in ugodno deluje na prehladna obolenja. Krepi imunski sistem in ima vlogo pri preventivi rakavih obolenj in aidsa. Bogata je z aminokislinami in vitamini B1, B2 in B12 in pozitivno učinkuje na virusne infekcije, inkontinenco, alergije, sladkorno bolezen, visok krvni tlak, slabo kroženje krvi in sindrom kronične utrujenosti.

Goba Maitake (Grifola Frondosa)


Goba Maitake je uporabljena za vsesplošno izboljšanje zdravja in telesne vitalnosti. Izboljšuje imunski sistem in je priporočena preventivno v boju proti raku in kot naravna pomoč pri uravnavanju krvnega tlaka. Bogata je z minerali kot so kalij, kalcij in magnezij, vitamini B2, D2 in niacin ter vlakninami in aminokislinami.

Goba Reishi (Ganoderma Lucidum)


Na Japonskem in Kitajskem gobo Rejši že več tisočletij cenijo kot vsesplošno zdravilo pri težavah s srcem, astmo, rakom, visokim krvnem tlakom in artritisom. Priporočena je kot tonik za energijo in dolgoživost ter zdravljenje bronhitisa, hepatitisa in mononukleoze. V tradicionalni kitajski medicini velja za 'najmočnejši eliksirji zdravja in dolgoživosti'.

Cink (Zinc Bisglycinate)

Cink dokazano zmanjšuje vnetja, izboljšuje imunski sistem, znižuje tveganje za bolezni, povezane s staranjem, pohitri celjenje ran in izboljšuje težave z aknami. Cink Bisglycinate je klinično dokazano oblika cinka, ki se izredno dobro absorbira v telo. Uporabljen je tudi za učinkovito preprečevanje otekanja, otrdelosti in neprijetnih občutkov v sklepih.

Kurkuma (Curcuma Longa L.)


Kurkumin, aktivna substanca v začimbi kurkuma ima protivnetne lastnosti na mnoge telesne sisteme - denimo mehur, dlesni, sklepe, oči in kožo. Pozitivno učinkuje na zdravje in videz kože, lajša bolečine in ima močan antioksidativni učinek. Še več, deluje protirakavo, pomaga v boju proti depresiji, regulira krvni sladkor in zmanjšuje tveganje za srčni napad.

Selen (L-selenomethienine)


Selen koristi organizmu na celo vrsto načinov. Med drugim je ključen za pravilno delovanje srca, spodbuja imunski sistem in deluje protivirusno, protirakavo, vključen je v tvorbo ščitničnega hormona in vpliva na mišično moč. Prav tako študije kažejo, da je pomemben pri regulaciji celične rasti in vzdrževanju plodnosti.

Črni poper (Piper Nigrum)

Koristi črnega popra so povezane s pozitivnim vplivom na prebavo, saj proizvaja več klorovodikove kisline, ki prispeva k učinkoviti prebavi in tako vpliva tudi na zmanjšanje napihnjenosti, driske in vetrov. Vsebuje tudi antioksidante in deluje antibakterijsko.

Vitamin D3 (cholecalciferol)


Ta v maščobi topen vitamin ima izredno vlogo pri razvoju kosti in zob ter delovanju imunskega sistema. Poveča zmožnost tankega črevesa, da absorbira kalcij in fosfor ter tako omogoča normalno mineralizacijo kosti. To je še posebej pomembno za starejše, ki so manj na soncu, zato morajo v telo vnesti več vitamina D3.

Naše misli o izdelku Imuno Vital

To je res fantastično prehransko dopolnilo. Imuno Vital je trenutno najboljši pripomoček za okrepitev imunskega sistema na trgu.

Odlična kakovost sestavin, ki se tukaj uporabljajo, omogoča neverjetno vrednost za denar. Nakup sestavin posamezno za večino ljudi ni mogoč.

Kar 11 sestavin sestavlja tako imenovan Eliksir zdravja, ki vpliva na celotno telo in vitalnost človeka.

Imuno Vital je visoko učinkovit izdelek, saj sestavine kot so gobe Maitake, Šitake in Reishi delujejo na organizem zdravilno. Reishi goba učinkuje proti raku in zmanjšuje tveganja za srčno žilna obolenja, goba Šitake pa učinkovito podpira imunski sistem, znižuje vnetja v telesu in pomaga v boju proti debelosti."

To je popolno orodje za vaše telo. Ostali proizvajalci bodo imeli težave pri zagotavljanju takšne kakovosti za isto ceno!

Imuno Vital stranski učinki - Ali je varen za dolgotrajno uporabo?

Menimo, da je Imuno Vital varno prehransko dopolnilo za imunski sistem. V tej formuli ni ničesar, zaradi česar bi mislili, da bodo neželeni učinki problem. Je brez stranskih učinkov.
Ali vsaj nobenih resnih stranskih učinkov.

Vse sestavine, uporabljene pri Imuno Vital, so bile temeljito preizkušene v zanesljivih laboratorijih. Za nobeno od njih ni bilo mogoče najti resnih stranskih učinkov. Vsi so bili ocenjeni kot popolnoma varni za redno uporabo. Izdelek je namenjen uporabi za daljšo obdobje, in ne predstavlja dolgoročnih zdravstvenih tveganj.

Na splošno je to izdelek za varno uporabo, po visokih standardih.

Ne pozabite, da nismo zdravniki in da to ni zdravniški nasvet. Preden začnete uporabljati izdelek Imuno Vital, se morate posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom. Če med uporabo Imuno Vital-a opazite kakršne koli neželene učinke, prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč.
Povzetek
Ali je Imuno Vital resnično tako dober?

Da. Res je tako dober.

Imuno Vital nudi kakovostno pomoč za vaše telo in vaš imunski sistem.

Trdno verjamemo, da je to najboljša možnost za vsakogar, ki želi izboljšati svoje zdravje, ojačati imunski sistem, izboljšati počutje ter preprečiti različne kronične bolezni.

Združuje peščico znanstveno preverjenih, varnih sestavin v najkakovostnejših možnih oblikah.

Formula izboljša imunski sistem in splošno počutje človeka. Gre za moč osredotočanja na kakovost sestavin in odmerke, ne pa na eksotična imena in veliko število neuporabnih snovi!

Dosežete lahko 40% izboljšanje imunitete že po 15-dneh redne uporabe izdelka Imuno Vital*

Je resnično fenomenalen izdelek, ki ponuja neverjetno vrednost za denar.

Imuno Vital
Dosežite 40% izboljšanje imunitete že po 15-dneh redne uporabe izdelka Imuno Vital*

  • Zagotovite si odlično počutje in vitalnost
  • Ohranite visoko raven energije
  • Okrepite imunski sistem na dolgi rok in preprečite prehladna obolenja
  • Poskrbite za naravno preventivo pred kroničnimi boleznimi

Kje ga kupiti?

Če želite kupiti omenjeni izdelek vam priporočamo nakup direktno od proizvajalca na uradni spletni strani.

VROČE BRANJE

2018-2020 © Slovensko zdravje. Vse pravice pridržane.
Made on
Tilda