Mati treh otrok, stara 38 let, se je počutila samozavestno dokler...

AVTOR Daniela P.
OSEBNI ARHIV, MOJCA
"Lahko izgledam 15 let mlajša, brez uporabe injekcij - neverjetno!"
Mojca mati treh otrok, stara 38 let se je vedno počutila samozavestno. Vsako jutro, ko je vstala iz postelje, preden je zbudila otroke, si je ogledala svoj obraz v ogledalu. Nekega dne ni mogla mimo dejstva, da se stara, ko je na svojem obrazu opazila razvejane gube na zunanjem kotu očesa, gube na čelu in celo majhne gube okoli ustnic. "Nisem niti kadilka" pravi Mojca, in v šali doda "mislim da imam te gube okoli ustnic, od poljubljanja svojih otrok."
Čeprav je bil njen mož več kot zadovoljen s tem, kako je izgledala, si Mojca ni mogla pomagati, vendar bi si želela, da bi izgledala nekoliko mlajša. To jo je tako motilo, da je začela razmišljati o injekciji Botoxa.

Večina tistega, kar je Mojca prebrala o injekcijah Botoxa, je zvenelo neverjetno. Videla je čudovite ženske, ki so bile videti deset let mlajše od svojih let in so z veseljem podpirale Botox. Toda potem, ko je začela temeljito raziskovat, je videla kaj lahko gre vse narobe.
GOOGLE ISKANJE, ZASLONSKI POSNETEK
"Bila sem zgrožena – videla sem nekaj teh slik in nisem mogla verjeti, kako grozni so lahko stranski učinki. Videla sem ženske z ohromljenimi obrazi, ogromnimi ustnicami in ženske z deformiranimi obrazi. Botox je res veliko tveganje! "

Ker je bila Mojca še vedno v dvomih glede injekcije, se je posvetovala še s svojo sosedo, ki je izgledala odlično za svoja leta. Čeprav je bila soseda sredi štiridesetih, je bila videti mlajša od Mojce.

"O, draga Mojca," je rekla soseda, "zakaj bi to hotela storiti? Če gre karkoli narobe, boste videti, kot da ste presenečeni do konca življenja! In to v primeru, če se ne zgodi kaj hujšega, kot je, da bi vaš obraz postal grudast ali ohromljen. V primeru, da gre vse vredu, ali si res želite, da vam nekdo nekaj vbrizga v obraz?"
"Kaj naj potem naredim?" reče Mojca sosedi. "Sovražim te gubice. Starejša si od mene, ampak izgledaš deset let mlajša! Kako naj konkuriram s tem?"

Soseda je bila presenečena. "O draga Mojca," je spet rekla. "Nisem vedela, da se počutiš tako. Poslušaj, imam pravo stvar zate." Izginila je v svojo kopalnico, in se pojavila s škatlo.

"Tukaj imaš," je rekla in jo dala Mojci. "Vzemi to. Naredi vse in še več, kar počne Botox, vendar brez možnosti, da bi šlo kaj narobe. Zaupaj mi, uporabljam ta serum že leta."
FOTOGRAFIJA IZDELKA, BOTOXPOWER.COM
Botox-Power je neverjeten izdelek, ki popolnoma zgladi tudi najgloblje gube, zatre proces staranja in vam v samo dveh tednih podari mlajšo in bolj gladko kožo. Namesto da paralizira mišice obraza kot tradicionalne injekcije, jih sprosti, da razbremenijo vašo kožo. Mikroemulzija omogoča, da formula prodre v kožo in enakomerno porazdeli, gladi gube od znotraj.
Mojca je odhitela domov, željna preizkusiti Botox-Power. Sledila je navodilom in nežno vtirala kremo v kožo. V samo dveh tednih je začela opažati spremembe.

"Gube na čelu so izginile, in razvejane gube okoli oči prav tako! Najboljše od vsega pa je to, da je bila koža okoli ustnic popolnoma gladka. Nisem več izgledala kot 50-letni kadilec! To je najboljši lepotni izdelek, kar sem jih kdaj uporabila!"
Radovedna o serumu Botox-Power, sem se odločila, da ga preizkusim tudi sama
Dolga leta sem bil samozavestna glede majhnih gubic okoli oči, na čelu. Ne glede na to, kar sem poskusila, se jih nisem znebila. Poskusila sem vse kreme na trgu. Plus, vedno sem se bala igel, zato si nikoli nisem želela injekcij. Mojčina zgodba je v meni vzbudila radovednost a vseeno sem bila v dvomih.

Naročila sem Botox-Power in na pragu se mi je pokazal le dva dni kasneje. Navodila so bila dovolj preprosta - po umivanju obraza s pomočjo majhnih krogov vtrite majhne količine seruma v kožo.
OSEBNI ARHIV, DANIELA
Nisem pričakovala takojšnjih rezultatov, a del mene je še vedno upal, da se bom zbudila in izgledala dvajset let mlajša. Pa to ni bilo tako. To ni bilo takojšnje zdravljenje.

Toda ob koncu dveh tednov nisem mogla verjeti. Gubice okoli oči in na čelu so izginile, ni jih bilo več!

V samo dveh tednih je Botox-Power naredil tisto, česar vsi moji drugi lepotni izdelki v zadnjih dvajsetih letih niso storili. To je odpravilo gubice okoli oči in na čelu! In, vse je bilo brez injekcij!
OSEBNI ARHIV, DANIELA
Na splošno me je Botox-Power presenetil in dokazal, da deluje brez dvoma, in vem, da bo deloval tudi za vas. Če želite odstraniti gube, zgladiti kožo ali preprosto izgledati najboljše v vaših letih, potem je ta izdelek zagotovo za vas!
P.S.: Toliko ljudi me sprašuje, kje lahko kupijo Botox-Power, zato bom z vami delila povezavo do njihove spletne strani.
P.S.S.: Ko sem iskala povezavo do strani sem opazila da je danes izdelek v akciji in sicer vsaj 50% ceneje kot sem jaz plačala ob naročilu! Priporočam, da si naročite kar 42-dnevni paket v kolikor želite maksimalne ter dolgotrajne rezultate!
KOMENTARJEV 4
Tadeja, Maribor
Ja v tem serumu je toliko naravnih sestavin, ki dejansko pomagajo. In ja res je ugodna cena zaj
Katarina Žlebnik, Moravče
Sem že dobila svoj Botox Power, zelo lušna embalaža, po 1 tednu se že vidijo prvi rezultati..bom videla kako bo dalje
Vesna, Brežice
Z vami želim delit izkušnjo uporabe botox power izdelka .Uporabljam ga 14 dni in sem res zelo zadovoljna ,glede na ugodno ceno sem vzela kar 3 škatlje .Prijeten za uporabo, zelo dobro diši, lepo vpije .Zelo dober nakup .Pozdravljeni ,Vesna
Lidija, Kranjska Gora
Botox Power je super!!! Naročila sem ga mami za 60 let, po mesecu dni je skoraj nisem prepoznala
DODAJTE SVOJ KOMENTAR
Vaš e-mail naslov
Vaše ime
Vaš komentar
Več komentarjev
VEČ NOVIC

2018-2020 © Slovensko zdravje. Vse pravice pridržane.
Made on
Tilda