Švicarska metoda, ki odstrani tudi najgloblje gubice

Bodite med prvimi!
Naročite se za brezplačen dostop do izbranih člankov s področja zdravja
AVTOR Petra K.
Ni skrivnost, da je ena največjih težav žensk v teh dneh staranje kože. Skoraj vse ženske sanjajo, da bi se staranje ustavilo. Sodobna kozmetika se s tem problemom trudi na več načinov. Toda kateri je najhitrejši in najučinkovitejši? portal Slovensko zdravje je poskušalo odgovoriti na to vprašanje.
Kot običajno začnemo z lepotnimi posegi, ki upoštevajo starostne spremembe kože. Sem spadajo ne samo priljubljene injekcije Botoxa, ampak tudi previdnejše metode, ki lahko privedejo do pomlajevanja.
1. Injekcija botoksa

Eden najbolj priljubljenih posegov v teh dneh. Ena injekcija - in tudi najgloblje gube so zglajene. Botox je majhen odmerek kemikalije, ki nevtralizira obrazne mišice in jih tako sprosti, kar preprečuje, da bi se gube pojavile. Da bi dosegle želeni učinek, morajo vse vpletene ženske opraviti obliko treninga: premagati morajo nervozo, ne smejo se prenajedati in piti alkohola itd. Še več, injekcije Botoxa morate dajati samo v dobro znanih ambulantah, saj lahko v nasprotnem primeru za dolgo časa pokvarijo vaš videz - saj kemikalija zapusti telo v 8 mesecih.
2. Kemični piling

Čeprav je redek in zapleten, je učinkovit postopek. Ta piling dlje časa preprečuje gube. Žal ima tudi številne neželene učinke: zelo neprijeten pekoč občutek med postopkom, dolg čas okrevanja po opravljenem postopku in številne omejitve - ne morete v solarij ali na sonce.
3. Microcurrent terapija obraza

Tudi učinkovita metoda v boju proti gubam. Med postopkom je koža obraza izpostavljena šibki električni stimulaciji s posebnimi napravami. To širi kemikalije v koži na celični ravni. Na žalost so tudi tukaj slabosti. Terapija obraza z mikro-tokom ima predvsem težave s starostjo. Preprosto povedano: starejši je kdo, več terapij mora opraviti. Učinek postopka ne traja tako dolgo, kot bi želeli. Upoštevati je treba tudi, da lahko posamezno zdravljenje stane veliko, od 60 – 300 eur.
4. Maske za obraz

Najbolj znana in najpogostejša metoda proti gubam. Metoda je priljubljena, ker jo lahko izvaja vsakdo doma. Maske vlažijo kožo, izboljšajo tonus kože. Učinkovitost - bodisi profesionalnih bodisi domačih mask - ni visoka. Če imate srečo, lahko z njo zgladite manjše gubice.
5. Peptidna metoda (razvita v Švici)

Metoda, ki je bila do nedavnega skrivnost slavnih pevk in igralk iz Hollywooda s katero lahko pogosto dosežemo učinke na ravni Botoxa, je sedaj razkrita in končno dostopna tudi "navadni" ženski iz Slovenije!

Vsebujejo popolnoma drugačne sestavine kot klasične injekcije botoxa, vendar so podobno učinkovite. Peptidne metode ne vsebujejo botulinskega toksina in jih je treba nanesti na površino kože. Nima kontraindikacij, vendar ne delujejo tako hitro kot injekcije botoksa: prvi učinek je dosežen v tednu ali dveh. Glavni princip delovanja peptidov je upočasniti impulze živčnih celic proti mišicam, ki tvorijo kožne gube.

Njihova nežna formula gladi gube. Tu lahko najdete tudi pomanjkljivosti: kljub dostopni ceni jo je izjemno težko najti, saj je na trgu precej redka.

V Sloveniji je trenutno na voljo samo en tak izdelek, Švicarskega porekla ki se imenuje Swiss-Power Aktivni Serum proti staranju kože in preprečevanju gubic.
Kako se izdelek Swiss-Power primerja s klasičnimi Botox injekcijami preverite v tabeli spodaj
serum Swiss-Power
Botox injekcije
Smejalne linije
Globoke gubice
Boleča metoda
Učinkovitost
9/10
7.6/10
Cena
29.95€
od 240€
serum Swiss-Power
Botox injekcije
Smejalne linije
Globoke gubice
Boleča metoda
Učinkovitost
9/10
7.6/10
Cena
29.95€
od 240€
Glede na vprašalnik, ki smo ga prejšnji teden objavili za naše bralce jih je večina odgovorila, da bi na sebi najraje poskusila peptidno metodo saj je razmerje med tveganjem, rezultati in ceno najmanjše!

Pred izbiro postopka upoštevajte prednosti in slabosti v vsakem primeru. Upamo, da boste tudi vi našli metodo, ki vam najbolj odgovarja!
P.S.: Spodaj prilagamo povezavo do originalnega zgoraj omenjenega izdelka saj nam je ogromno bralcev po vprašalniku pisalo kje v Sloveniji ga lahko naročijo
KOMENTARJEV 9
Karolina Pred 11 minutami
Tisoč krat hvala! Naročila sem ga, pa še bila je super ugodna akcija!
Amadeja Pred 38 minutami
Zadovoljna uporabnica že 2 meseca, pa tako enostaven za uporabo. Priporočam vsem!
Linda Pred 1 uro
Kaj to počnejo dekleta? Noro, tudi jaz želim preizkusiti Swiss-Power.
Marija Pred 1 uro
Swiss-Power je preprosto čudovit. Bala sem se ga kupiti - ne zaupam internetu. A na tisoče pozitivnih ocen me je prepričalo. Zdaj lahko samozavestno izjavim, da sem zmagala proti gubam!
Kristina Pred 3 urami
Moram preizkusiti.
Olga Pred 5 urami
Uspelo mi je kupiti Swiss-Power! Ta emulzija je preprosto neverjetna. Mož pravi, da sem od uporabe videti sedem let mlajša!
Petra Pred 5 urami
Botox je tako zastarel! Poskusite izdelke s peptidi, kot je Swiss-Power. Pozabite na kemikalije in igle. Učinek je enak, vendar ni škodljiv!
Nataša Pred 8 urami
Vbrizgala sem si Botox. Načeloma je vse dobro, čeprav vrha obraza nisem čutila mesec dni po prejšnjem posegu ...
Maša Pred 11 urami
Prisegam na masažo obraza. Se pa strinjam s pisateljem - ne tako učinkovito, kot bi si želela. Razmišljala sem o peptidni metodi, sedaj ko vem kje jo dobiti, bom preizkusila Swiss-Power.
DODAJTE SVOJ KOMENTAR
Vaš e-mail naslov
Vaše ime
Vaš komentar
Prikaži več komentarjev

2018-2020 © Slovensko zdravje. Vse pravice pridržane.
Made on
Tilda