Švicarska metoda, ki je obrnorela svet

AVTOR Maja Z.
Še niste uspeli odpraviti gube z raznimi kremami? Verjemite, da niste edini! POZOR: Zdaj se lahko pomladite v 14 dneh. Učinek nove specialne metode, ki je očarala na tisoče uporabnic.
Hrepenenje po večni mladosti in brezhibni koži je tako staro kot človeštvo. Toda že sredi dvajsetih se na obrazu zarišejo prve gubice. Procesa staranja seveda ne moremo zadržati. Vendar pa je to, kako hitro in kako močno se koža vidno stara, v veliki meri odvisno od našega življenjskega sloga, nege kože, različnih vplivov iz okolja in celo naše duševnosti.

Videti mlajši je bilo nekoč razkošje, ki so ga uživale ženske, ki so si lahko privoščile plastične operacije in drage kozmetične tretmaje.

Medtem ko so slavni in bogati izgledali, kot da se nikoli ne starajo, smo se ostali sprijaznili sprejemati svoje gube in povešanje kože kot neizogiben proces staranja.

Ampak zdaj je novo odkritje v zdravstvu in negi kože omogočilo, da lahko vedno več žensk odvzame leta svojemu videzu in se znova počutijo kot v svojih rosnih 20-ih.

Ja, prav ste prebrali! Po mnenju strokovnjakov ne le, da je mogoče upočasniti proces staranja - izkazalo se je, da večina žensk to zlahka opravi sama iz udobja lastnega doma.
Verjetno se že nestrpno sprašujete kako je to mogoče?
Predstavljamo vam Švicarsko metodo pomljajevanja
Poimenovana po Švicarskem znanstveniku, ki je razvil posebno metodo s katero lahko pogosto dosežemo učinke na ravni Botoxa, vendar jih ne smemo zamenjati s kemičnimi injekcijami. Vsebujejo popolnoma različne sestavine, vendar so podobno učinkovite. Peptidne metode ne vsebujejo botulinskega toksina in jih je treba nanesti na površino kože. Nima kontraindikacij, vendar ne delujejo tako hitro kot injekcije botoksa: učinek je dosežen v tednu ali dveh. Glavni princip delovanja peptidov je upočasniti impulze živčnih celic proti mišicam, ki tvorijo kožne gube. Njihova nežna formula gladi gube. Tu lahko najdete tudi pomanjkljivosti: kljub dostopni ceni jo je izjemno težko najti, saj je na trgu precej redka. V Sloveniji je na primer samo en tak pripravek - Botox-Power mikroemulzija.
Kupci s celega sveta so navdušeni nad rezultati uporabe seruma Botox Power!
Nekaj mnenj uporabnic seruma Botox-Power*:

Jackie (Združene države Amerike) 47 let: Moja sestra mi je priporočila ta izdelek, sprva moram priznati, da sem bila skeptična. Vendar zdaj lahko potrdim, da z upoštevanjem navodil in z malo prakse ta serum noro dobro deluje! Moj nasvet - zelo dobro pretresite in nanesite na čisto in suho kožo. Nanesite zelo majhno količino s srednjim prstom, samo en zelo tanek sloj, nato pa počakajte da se posuši. Med čakanjem imejte čimbolj sproščen obraz in ne počnite nič drugega. Navdušeni boste nad hitrimi rezultati!

Lidija (Slovenija) 52 let: Videti sem kot iz pravljice, nov obraz sem imela že čez mesec in pol! Navsezadnje sem ena tistih žensk, ki je bila pripravljena iti na operacijo. Prav tako sem odštela kar nekaj denarja za svoj izgled, vendar končno nekaj dostopnega in učinkovitega!

Sofia (Mehika ) 44 let: Rada uporabljam Botox-Power. Učinek je preprosto enkraten. Počutim se mlado in zdravo. Stanje moje kože se je dramatično izboljšalo in učinek se ne zmanjša, tudi če prenehate uporabljati izdelek. Tukaj se razlikuje od običajnih krem ali serumov.

Ruslana (Rusija) 60 let: Obožujem ta izdelek. Imam dedne podočnjake, tako da vedno izgledam napihnjeno in utrujeno, v zadnjih letih pa je to še bolj izrazito. Na začetku sem par dni delala napako, da sem nanašala preveliko količino, a ko sem ujela prakso so bili rezultati res fantastični. Če prav pomnim, je tole že moje 20. naročilo tega resnično super izdelka.

Ingrid (Nemčija) 67 let: Preizkusila sem že veliko krem in gelov, a tole je edini izdelek, ki dejansko skrije moje podočnjake in gube. Prej sem pogosto slišala kako utrujeno izgledam, a zdaj že dolgo več ne!
Najpogostejši učinki o katerih poročajo ženske so bolj čvrsta in sijoča koža ter izguba gub.

Seveda pa se moramo zavedati, da je vsako telo drugačno, zato so vaši rezultati odvisni od različnih dejavnikov in ta ritual boste morali ponavljati vsak dan, da boste lahko videli njegov polni učinek.

Če bi rade izgledale mlajše brez obiska plastičnega kirurga ali kozmetičnega salona, je znanstveno dokazana švicarska metoda "bližnjica", ki jo je vsekakor vredno preizkusiti doma.
Se bojite, da rezultati ne bodo vidni? Ni potrebe, Botoks-Power je primeren za popolnoma vsak tip kože! Med zadovoljnimi uporabniki tega izdelka je že več kot 9200 Slovenk, vendar vam v 30 dneh ponudijo tudi vračilo, če iz nekega razloga z izdelkom ne boste zadovoljni.
Komentarji
Prikaži več komentarjev

2018-2020 © Slovensko zdravje. Vse pravice pridržane.
Made on
Tilda